Over de auto;
Hierbij bieden wij een Mini Countryman 1.6 benzine aan, het betreft een originele Cooper S ALL4 Met vierwiel aandrijving en 184PK.

De auto komt rechtstreeks van de 1e Eigenaresse, de volledige dealer historie is aanwezig, en hij is van binnen en buiten in nieuwstaat.

Bent u op zoek naar een kloppende en perfect uitgeruste mini countryman, dan is dit de auto. De mooie exterieur kleur oogt perfect in combinatie met de hoogglans zwarte velgen, en het panaramadak. qua interieur oogt het zwarte leer perfect met de bomvolle optielijst! Hieronder een opsomming van de opties;
Harman Kardon geluidsinstallatie, 18″ Lichtmetalen velgen, Groot navigatiesysteem, Panoramadak, Climate controle, Automatisch dimmende binnenspiegel, Vol lederen bekleding, Chromen accenten en spiegelkappen, Stuurbediening, Stoelverwarming, bi-xenon verlichting, welke meesturen in de bochten. En ik vergeet vast nog wel wat!

De apk loopt tot 2019. Auto wordt afgeleverd met een onderhoudsbeurt.